Snídaňová verze klasického italského dezertu vás bude bavit. Připravíte ji za pár minut, obsahuje vše, co dobrá snídaně má – bílkoviny, komplexní sacharidy i tuky a samozřejmě kávu. Tiramisu si klidně udělejte do uzavíratelných skleniček a vezměte si jej s sebou do práce. 


Ingredience na 2 porce


Postup

  1. Připravím si espressa. 
  2. Na dno skleniček rozdělím vločky – po 30 g do každé sklenice. 
  3. Vločky osladím – po 10 g do každé skleničky. Zaliju espressem – po 40 ml do každé skleničky. Promíchám. 
  4. Tvaroh rozmíchám se zbylým sirupem. Polovinu tvarohu rozdělím do sklenic. Po cca 100 g do každé sklenice. 
  5. Banán nakrájím na kolečka. Do každé sklenice dám polovinu banánu. 
  6. Dorozdělím tvaroh a posypu kakaem. 
  7. Dozdobím banánky v čokoládě. 

Doba přípravy
10 minut

Počet porcí
2

Tip na obměny
Místo banánů jsou skvělé maliny, borůvky, jahody

Recept jsem připravila v milé spolupráci s Mixit. Od pondělí 15. do pondělí 22. 1. (23:59) můžete využít slevový kód BUCHTAVTROUBE na celý sortiment, a to včetně již zlevněných produktů. Kód lze také kombinovat s množstevní slevou.